Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Játékfigurák/Dinoszauruszok >  Játékbolt Játékfigurák Dinoszauruszok Jurassic World: Hero Mashers Tyrannosaurus Rex Hybrid dinoszaurusz Hasbro B1198
A Jurassic World végre megnyitotta kapuit, így az emberek saját szemükkel láthatják a valaha élt legnagyobb és legfélelmetesebb ragadozókat, növényevőket és madarakat. Ám a belépő borsos ára miatt a látogatók ritkán térnek vissza, így ki kell találni valamit, hogy a vendégek visszacsábuljanak a Jurassic Worldbe.
A legjobb módszer erre, ha a tudósok olyan dinókat hoznak létre, melyeket eddig még nem láthattak, mivel soha nem is léteztek. Most rajtad a sor, hogy megalkosd a legkülönlegesebb dinoszauruszt ennek a nagyszerű szettnek a segítségével!

A Hero Mashers Hybrid dinoszauruszokat szó szerint a saját fantáziád szerint állíthatod össze, ugyanis azoknak szinte minden végtagja tetszés szerint variálható. Ebben a csomagban egy komplett Tyrannosaurus található és mellette számos dinó elem kapott helyet, hogy a kibontás után azonnal kezdetét vehesse a játék. A dinoszauruszok végtagjai szinte minden ponton mozgathatóak és leválaszthatóak.

Az egyes Jurassic World Hero Mashers szettek mind-mind kompatibilisek egymással, hogy a lehető legegyedibb dinókat alkothasd meg és remek játékélményben legyen részed!

A készlet tartalma:
- Test
- 2db Fej mozgatható állkapoccsal
- Lábak
- Farok
- 4db kar
- Taréjok
Értékelés írása